De Officiële FRANS MENSINK ARTIST site. >ENGLISH VERSION HERE!<

Minderjarigen en iedereen die bloot, sexy en/of erotische plaatjes niet kan waarderen meteen doorfietsen naar het veilige: www.fransmensink.com
WELKOM voor de achterblijvers! Ik hoop dat je net zoveel plezier aan mijn werk hebt als ik aan het maken ervan heb gehad.
Ik ben beschikbaar voor opdrachten van bedrijven, uitgevers en particulieren.

Wat kan ik voor je tekenen?

Illustraties, Cartoons, Comics, Mattepaintings voor Film en Animatie, Fotografie

Stacks Image 78
Elke soort, eigenlijk, maar op deze site beperk ik me vooral tot naakten, sexy of erotische plaatjes en Pin-ups in veel verschillende soorten en settings.
Ik heb natuurlijk mijn eigen grenzen voor wat ik als erotisch zie maar de dingen die je hier ziet zijn alleen maar een selectie en die zijn nooit compleet. Er is dus meer mogelijk. Ik respecteer je fantasieën en voorkeuren maar ik vermijd illegale of te extreme onderwerpen.
Als je meer voorbeelden van mijn werk wilt zien kun je op Facebook gecensureerd werk vinden en op DeviantArt.com ongecensureerd werk. (zie
Contact gedeelte voor rechtstreekse links). Zelfs op Deviant Art is mijn werk niet compleet. Veel van mijn werk voor anderen kan of mag niet worden gepubliceerd omdat het te persoonlijk is of te gevoelig ligt.
Voor Deviant Art moet je je registreren omdat op vrijwel al mijn werk daar een Volwassenen filter op zit en die moet je uitzetten op je eigen profiel.
Als je gezien hebt dat ik je van dienst kan zijn ben ik beschikbaar voor een opdracht of een groter project. En dat hoeft niet altijd erotisch of sexy te zijn.
Je kunt ook
model voor me worden om je eigen Frans Mensink Portret (erotisch dan wel sexy) te krijgen of voor een uitgebreide foto shoot maar dan moet je er wel geschikt voor zijn. Zie de speciale sectie hieronder.

Galleries

Als plaatjes niet laden, stop de diashow en klik direct op het weigerende plaatje. Het is een glitch in de software en ik heb de oorzaak niet gevonden.

Als je de plaatjes niet volledig kunt zien gebruik dan de verkleinfunctie van de browser (Ctrl en - voor Windows | CMD en - voor Mac)

PIN UP GALLERY
FANTASY GALLERY
CARTOONS GALLERY
TOO NAUGHTY GALLERY
FOTO GALLERIES: Unique galleries for unique women!

vie joy nancyNANCY2aishaWENDY

Zakelijke en Particuliere Opdrachten

Illustraties, Cartoons, Comics, Mattepaintings voor Film en Animatie

Ik illustreer je project of publicatie of privé fantasieën graag. Ik heb geen prijslijsten. Ik maak geen standaard werk, probeer altijd weer een nieuwe manier te vinden om iets zo goed en mooi mogelijk te schilderen en daar passen geen standaardprijzen bij.
Ik kan alleen een offerte maken als ik weet wat er gemaakt moet worden. Geen karakter of figuur, geen pose en geen omgeving of sfeer is hetzelfde. Je kunt wel veilig aannemen dat het duurder is dan 150 Euro (ex Btw) want zelfs de wat eenvoudigere dingen die ik teken duren veel langer dan 3 uur.
Het is wel allemaal digitaal maar nog steeds handwerk en het moet zorgvuldig afgewerkt worden. Het gaat allemaal wel veel sneller dan de gewone media en is daarom relatief goedkoper.

Als je liever potloodtekeningen of zelfs olieverfschilderijen wilt kan ik die ook voor je maken. Die prijzen liggen enorm veel hoger omdat ze veel meer tijd nodig hebben. Een olieverf schilderij kan maanden duren (het duurt al een hele tijd om de verf te laten drogen) afhankelijk van wat ik schilder en op welk formaat.
Zelfs muurschilderingen zijn mogelijk maar dan zit je in een nog hoger tarief omdat ik dat ter plaatse moet maken en er bovendien gemakkelijk maanden mee bezig ben, afhankelijk van de grootte van de muur. Dat vergt dus stevige investeringen.

Financiële Informatie:
Opdrachtgevers die ik niet ken moeten geheel of gedeeltelijk vooraf betalen per Paypal. Kleine opdrachten kunnen alleen vooraf worden voldaan. Bij grotere bedragen kan het in deelbetalingen vooraf, meestal 25% voordat ik begin, 50% nadat je de schets hebt gezien en goedgekeurd en de laatste 25% als je de tekening helemaal af hebt gezien in een preview jpeg. In uitzonderlijke gevallen kan er over de percentages onderhandeld worden.
Over mijn prijzen niet.
Dit alles is om het risico van het Internet gelijk over Opdrachtgever en tekenaar te verdelen.

Model worden?

Ik zoek vooral naar die bijzondere schoonheid waarmee ik grote projecten kan doen. Koffietafel boeken, stripverhalen, kalenders e.d.
Je moet daarvoor dus wel durven om jezelf te laten zien, ook naakt, maar bovendien behoorlijk veel tijd en geduld kunnen investeren want grote projecten vergen gewoon heel veel tijd. Haastige spoed is zelden mooi :)
Voor elke dag die jij investeert om te komen poseren ben ik over het algemeen minstens een week of vier kwijt. Soms langer. Behalve dat ik foto’s moet bijwerken moet er ook nog getekend worden. Dat doe ik natuurlijk met alle plezier, anders stond dit hier niet, maar dat is wel belangrijk voor je om te weten.
Ik zoek naar een natuurlijk type zonder noemenswaardige tattoos of plastische chirurgie, met goeie proporties, een regelmatig gezicht en een creatieve geest.

A_modelill2Om te horen of je geschikt bent voor mijn werk moet je me altijd allereerst redelijke en vooral kortgeleden genomen foto's van jezelf sturen waarop ik kan zien hoe je er uit ziet, hoe je gebouwd bent of je je al op je gemak voelt voor de camera. Dat hoeven geen naaktfoto's te zijn als ze maar redelijk scherp en niet te slecht belicht zijn.

Als je uitgenodigd wordt neem ik tijdens zo'n dag vooral veel foto's die trouwens van hoge kwaliteit zijn.
Deze manier van werken maakt het voor het model veel dynamischer en leuker dan wanneer ze zou poseren voor een enkele tekening en ik kan je daardoor bovendien schilderen als je al weer naar huis bent vertrokken.

ik werk ook regelmatig met incidentele modellen waar ik alleen foto's mee maak of waar ik eén tekening van maak.
Fotografie helpt me mijn tekenwerk te verbeteren en dat is voor mij een goede reden om me er in te bekwamen terwijl ik er tegelijkertijd het model een plezier mee kan doen.
Zo'n dag is gratis voor modellen die ik in mijn online portfolio mag laten zien. Als je liever niets geplaatst wilt zien kan dat ook maar dan is het alleen in bijzondere gevallen gratis.

Je krijgt zowel de (gelukte) foto's als eventuele tekening(en) in hoge resolutie zodat je ze kunt gebruiken voor je portfolio (als je meer modellenwerk wilt gaan doen) of ze op groot formaat uit kunt laten printen.

Als ik je persoonlijk heb gevraagd of je voor me wilt poseren hoef je de rest hieronder niet te lezen. Dan ben je een geschikt en prachtig model voor mij. Dan hoef je me alleen maar dagen te mailen waarop jij beschikbaar zou zijn en dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Belangrijk: Je moet een vrouw zijn van minimaal 18 jaar of (liever) ouder, op je gemak zijn in weinig of geen kleding en je moet goed geproportioneerd (goedgebouwd) zijn.
Ik vind vele typen vrouwen en lijven het tekenen meer dan waard maar het moet wel goed bij elkaar passen en bovendien bij mij passen.
Dat wil nooit zeggen perfect, want perfect bestaat niet.
Cupmaat is niet belangrijk en ras, kleur, lengte, haarkleur en -lengte ook niet.
Ik zou ook geen exacte leeftijdsgrens willen noemen want ook die is rekbaar.
Een enkele tattoo vind ik geen probleem maar als je er veel hebt kan het dat wel zijn. Ik hou vooral van natuurlijk.

Belfeld, waar ik woon en werk, ligt in Noord Limburg net onder Venlo trouwens

Zowel de foto's bijwerken als een eventuele tekening maken kosten flink wat tijd, dus het gaat wel even duren voor je alles krijgt. Als je je portret of de foto's dus aan iemand wilt schenken of je hebt het om de eén of andere reden op een bepaalde dag nodig, wacht dan niet tot het laatste moment.
Ik heb het druk en je moet me wel de tijd geven om het allemaal zorgvuldig af te werken. Voor haastig broddelwerk moet je niet bij mij zijn.

Als je alleen met foto's kunt poseren omdat je niet kunt of wilt komen poseren, als je niet bloot wilt, als je het werk dat ik maak puur privé wilt houden of als dat wat je wilt te extreem is voor mijn galleries zul je me waarschijnlijk moeten betalen. Hoeveel dat is kan ik pas zeggen als ik weet wat ik moet doen en met wie ik zal werken, hoe en wat er op de tekening of op de foto's moet komen. Stuur me dus in zo'n geval een zo volledig mogelijke beschrijving van wat je wilt, met de nodige documentatie, en dan maak ik graag een offerte voor je.

In alle gevallen zijn mijn strenge discretie regels van toepassing. Niets van wat je mij in vertrouwen stuurt zal aan anderen worden getoond, worden gepubliceerd of aan anderen beschikbaar worden gemaakt. Niemand behalve ik krijgt het te zien behalve als je me er zelf uitdrukkelijk om vraagt of als je mij toestemming geeft in het geval ik het jou vraag.


Tutorial

Ik zeg OEFENING BAART KUNST!.

Ik zal hier zo snel als ik kan een nieuwe en uitgebreide handleiding plaatsen maar als je niet kunt wachten om zelf aan het tekenen te slaan is hier een ouder boek van mij beschikbaar. Het is nog steeds van toepassing al heb ik sindsdien weer grote stappen gemaakt, vind ik zelf. De techniek is op zich niet zo veel veranderd.
Frans Mensink's Creating Curves

Als je wilt zien hoe ik teken kun je meekijken via deze video. Het is een timelapse (versneld afgespeeld) maar je ziet het van het begin tot einde ontstaan, inclusief het vele zoomen en soms spiegelen om te zien of alles nog klopt. Ik had het niet voorbereid en ben gewoon begonnen dus ook het zoeken in het begin zit er nog in:

SittingBackCreation from Frans Mensink on Vimeo.

Contact en Social Media

Neem vooral Contact op!

Per telefoon (NL) 0031 77 475 8022
Per post Frans Mensink Illustrator• Vennekenstraat 35 • 5951 BA Belfeld • the Netherlands
En per email: fransm(AT)fransmensink.nl or click on the button at the bottom of the page

Directe links naar mijn social media pagina's:
My Facebook page
My Facebook Photography Page
My Deviant Art Profile (registratie is nodig)

Speciaal project: ONLINERS

NIEUW!!! Beestachtig Mooi Koffietafelboek:

Nieuw Boek beschikbaar op Amazon.com: 60 pagina's 30x 30 cm, hardcover met stofomslag. Prachtig boek! http://www.amazon.com/Beauty-Beast-Frans-Mensink/dp/1320055117/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1404391291&sr=8-2&keywords=frans+mensink


beautynbeast

ONLINERS-Lucia : Tekenverhaal: Uit op 17 Februari 2017

“Onliners - Lucia” is klaar en zal op 17 februari 2017 beschikbaar zijn bij DarkDragonBooks.com. Het is een getekend erotisch stripverhaal. Het project wordt gesteund door twee fantastische en inspirerende modellen; Lucia Javorcekova and Heidi Romanova die elk een paar dagen in mijn studio zijn geweest om ervoor te zorgen dat de karakters ook werkelijk op hen lijken. Dat was al een buitengewone ervaring want ze zijn niet alleen prachtig maar aardig en professioneel bovendien. Als je Facebook hebt like dan https://www.facebook.com/OnlinersLucia want daar vind je de meest recente informatie en foto’s en ook links naar de pagina’s van mijn modellen.

twogirlsSs_2